Friday, August 21, 2009

Selamat Berpuasa

Hi All...how time really flies...besok kita dah nak puasa...this year would be really special fr me n wifee as we have aleesya with us for the first time in Ramadhan...

Everytime when Ramadhan comes...i always tell myself kalau boleh taknak miss terawikh...TATAPI memang setan tu ada dimana-mana lah...ada je rasa macam malas nak pergi...but this year i think i want to make a promise to aleesya that i will try my best not to ponteng terawikh...

Nway kitorang kat Suria bukak gerai ramadhan tau kat Jalan Raja Alang, Kg Baru KL (depan 7Eleven)...yup we will be there for the whole of ramadhan starting tmrw...kitorang jual air je...i thod the untung frm berniaga nanti nak bagi semua staff duit raya...

Pls do come visit our stall n ofcoz buy our JUMBO Juice Suria k...all of us will take turns manning the stall n the best thing is every monday, wednesday and friday ada artis yang will be helping us with the gerai...names like Amy Search, Ning, Dayang, Umie Aida & Wifee, Stacy/Aizat/Hafiz, Amy Mastura, Rosyam Nor and many more big names i cant recall (12 of them altogether)...

So hope to see u guys there...me will be there too ofcoz....

20 comments:

aiza said...

Salam Mr.EE & Mrs. EE and Lil Aleesya..

Selamat Menjalani Ibadah Puasa,
semuga kita berjaya menempuh segala dugaan-dugaannya...AMIN.

nurul azmie said...

Salam Ramadhan buat mr.EE sekeluarga. msti best sambut ramadhan & lebaran bersama si comel aleesya kn. aniwei, suka tgk cvr NONA. sweet sgt ;)

Anonymous said...

testing

Anonymous said...

while u do your terawih, your staff have to jaga the gerai till late dibulan puasa. A great leader you are who only think about yourself.

by the way...what a cheap way giving duit raya to your staff using the profits they made and i bet its not as much as you would imagine. Stingy bugger are you!!

may god have mercy on you and your family.

IdzaRis79 said...

selamat berposa Mr EE..

jgn lopa,tiap2 malam musti gi terawih,ok?

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

slamat berpuasa..

**kiss aleesya comel**

Anonymous said...

salam tuk abg emran n family...

salam ramdhan al-mubarak tuk semua rakyat malaysia n hope ramdahan kali ini dipenuhi dgn ibadah & diberkati oleh ALLAH SWT..

p/s: kim salam kt k.erra n sweet aleesya..

alifah@along said...

selamat berpuasa to Mr. Emran and family...semoga tak tinggal terawikh...sama2 lar kita beribadah...aminn...

CiKaLi said...

Slamat pose to U 2..
and wife.. of coz..

®uz@ΩΩ@ said...

salam,

Ramadhan Kareem to u n family, semoge ramadhan kali ini lebih baik dari yg sebelumnya...semoga segala dugaannya dpt kt tempuhi dgn kesabaran dah kesyukuran...May ALLAH bless u n fmly insyaallah.....Selamat Berpuase!!!

Ava said...

Yay..esok pose!!!n public holiday!!!aribaa~nway..kim salam kat kak erra dan c kecik(E.Aleesya) tew ok!!selamat berpose uolz..ingat esok dah ramadhan..jgn lupa bgun sahur dan pasang niat nanti malam!!!!dan mandi ***..haha..gurau ok!!

Intan said...

can u let us know exactly when erra will appear at the Ramadhan stall??Bukan pe, nak prepare gi awal2,cuz u knowlah, time tu jam habis.Kita pun xndak lepaskan peluang keemasan ni, kan??Plz,plz!!

Engku Emran said...

Hi ANONYMOUS...haha...not sure which planet u come from...but gerai is only till 730pm max...terawih is only after isyak...n in our planet the masjid is juz next to the gerai (we specifically requested for it to be that way)...n mind u b4 u make ur own conclusion pls read the last sentence that says sumthing like me being there too...anyway u posting ur comments under "anonymous" shows what kind of balls u have...n hey if u dun like wat u read then juz FUCK OFF!...haha...i honestly feel v sad n pity fr u...u must be one v unhappy person inside...nway if u r a muslim...selamat berpuasa...may allah forgive u fr having ill feelings towards our humble intentions...

kinssy said...

Hello EE.

Hope you'd have a great Ramadhan ahead with the family.

PS. Some anonymous really need to get a life.

musdalipah said...

Salam....MR EE
Selamat Berpuasa...Salam Sayang Untuk Aleesya Comel.

Anonymous said...

TO MR EE

Selamat Berpuasa & Salam Sayang Untuk ALeesya

Anonymous said...

Abg emran,kalau ada komen mcm tew jgn publish kan!Wat sakit mate jer...Dia tk fham apa erti untung!Untung is the benefits la!The modalz mst cme frm suria.Fm budget!U pkir sng2x nk mkn duit compny ka?Ksihan..Msti ati dia busuk giler smpi tk tau nk menilai..Awk tau tk keling kt luar sna tu itam legam tpi ati dia putih mulus!Tk fhm apa org mksudkn..Ada ati nak sebuk!Pi blah la...

P/s:emran,maafkn jer la dia tew, iQ dia low ckit..Munkin kurg kalsium n vitamins dri kecik.Kekeke...

iza, brunei said...

salam to abg emran, kak erra n cute lil aleesya, happy ramadhan to u n ur family, smoga kita semua dpt beramal ibadah dan berbuat kebajikan dbulan yg mulia ini.

Anonymous said...

Tak sabar nak tgk Kak Erra pegang watak 'kelabu' dlm drama bersiri Kasih Tercipta ;) camne agaknya gaya penggoda,cemburu,tamak,sakit hati lakonan Kak Erra nanti? sbb dia yg dikenali selama ini dlm setiap lakonannya adalah seorg wanita yg berwajah ayu dan berjiwa lembut :)

Intan said...

elok gak ee publish komen negatif dari org tu.At least, our dear ee is being fair to all.Sesekali hantam kasi cow cow kat org camtu, ya ee??