Sunday, August 17, 2008

Snapshot - There's More!

Hi all...your comments have encouraged me to dig deeper into this 90:10 issue...i shall be posting comments from seasoned entertainment journalist (the editors themselves)...at time of this posting i haven't interviewed them yet (so whatever they gonna say whether in favour of CRM or Karyawan i wouldn't know but i will still post them regardless of the outcome for the sake of balanced blogging) but i will be meeting some of them today to get their response...

I'm getting wifee to say her piece too...so stay on your bikes kay...

7 comments:

edzlin007 said...

hi mr emran. wow, cool. i really like the way u blogging man. dig to the deepest. its good for us to know better about the music industry.

Intan said...

lookin forward fr yr interview with the editors.Watch Melody jest now & listen to artist side of stoy.One mamat ni (ntah sape2)kata yg radio stations tak perlu ikut sgt kehendak listener (ada sape2 dengar? correct me if I'm wrong).Actually,everyone involved should sit TOGETHER and talk.Not splashing about to the medias lookin 4 cheap publicity.Lookin forward for statement frm CRM.

marinahunny said...

abg emran..

saya ada 1 permintaan ni..blh x abg emran tukar english ke bm plak..penat lah nk ckp org putih ni..

Enche' Adykasyah said...

You are doing this for business or pleasure Che' Em?

Anonymous said...

yes2! let ur wifee's point be heard!


erra's fan

Engku Emran said...

hi marinahunny...kita akan cuba banyak kan lagi bm k...masalah nya kita lebih selesa tulis in english...bm kita masa spm dulu C6...hampir2 dapat gred 2 kalau dapat P7...marinahunny pun takyah la comment in english...bm pun ok kita tak kisah...

Anonymous said...

Bro,
Lupa nak cakap dgn u, kalau u dengar Rock Selamba dalam Muzik FM setiap Isnin hingga Jumaat pukul 2 ptg hingga 4 ptg, itu contoh terbaik bagi peluang rocker kita naik,bayangkan RTM sebuah stesen kerajaan jemput Cromok,itu kira hebat bagi saya.Sori bro nak highlight pasal muzik rock,heavy metal,punk dan banyak lagi muzik kat Malaysia ni,kalau u tengok persembahan live mereka,ada lebih bagus dari band Indonesia atau band org putih.Harap u dapatkan tambahkan slot atau lagu dari group indie,kalau ada yg belum buat rakaman tapi ada buat demo tape mungkin u boleh siarkan dalam stesen suria demo tape mereka,bantu mereka yg berbakat ini mana tahu ada syarikat rakaman nak ambik mereka.
U can do it
Bob From Kuching